de Groeigaerd

Groeigaard_Logo_700px_PNG

 

 

De Groeigaerd is een genootschap voor groei en bloei, niet zomaar een relatienetwerk maar één met een ideële gedachte.      

De Groeigaerd is een initiatief van Joannes Hospitality, Landgoed Huize Bergen en De Spreeuwelse Heide in samenwerking met de Joannes Bosco Stichting. De Groeigaerd staat voor kennis delen, samenwerking verdiepen, maatschappelijk verantwoord ondernemen stimuleren en kruisbestuiving tussen branches realiseren. Vanuit Joannes Hospitality en Joannes Bosco Stichitng willen we namelijk meer doen voor onze relaties, medewerkers, leveranciers en vrienden. 

De kern van De Groeigaerd wordt gevormd door een boomgaard, nu nog in ontwikkeling maar in de toekomst hopelijk een plek voor vruchtbare samenwerkingen. Letterlijk, want het is de bedoeling dat we hier straks diverse vruchten kunnen gaan plukken. De eerste bomen zijn geplant in de bostuin van De Spreeuwelse Heide. In de toekomst adopteren nieuwe leden van het genootschap een gedeelde boom uit de gaard of zijn misschien wel aanleiding voor het planten van een nieuwe boom. Zo wordt er gezamenlijk door alle relaties een levensechte ‘Groeigaerd’ gecreëerd en onderhouden. 

De Groeigaerd is nu nog in ontwikkeling maar wordt langzaam gevormd door activiteiten die de duurzame relaties tussen onze gasten, klanten, leveranciers, vrienden en ambassadeurs en de locaties moet gaan versterken.