De Tuintent

Alle ingrediënten voor een inspirerende bijeenkomst op een unieke locatie

Het geluid van vele tevreden vogels die harmonieus fluiten, omringd door het groen van de bladrijke bomen, energie opdoen aan de rand van het water en genieten van het natuurschoon onder het genot van Bourgondische hapjes & drankjes. Klinkt dat u goed in de oren? Maak dan gebruik van de Tuintent bij De Spreeuwelse Heide, een locatie waar rust, natuur en ruimte zorgdragen voor een inspirerende bijeenkomst! 

Geen inzicht, zonder uitzicht

De Tuintent is niet het enige inspirerende object in de bostuin van De Spreeuwelse Heide. Wil je echt even wat inspiratie op doen en rustig alle idieen die in je opkomen overwegen, klim dan in een van de echte boomhutten in het bos. Geniet van het uitzicht over de uitgestrekte weidelandschappen of kijk tussen de boomtoppen.

Brainstorm tussen de bomen

Voor de Tuintent heeft De Spreeuwelse Heide diverse leuke arrangementen zoals bijvoorbeeld een 8 uurs vergaderarrangement met picknicklunch of een borrel arrangement met heerlijk lokaal bier van het trapistenklooster.

Borrelen in de bossen € 17,50 per persoon

  • De exclusieve huur van onze Tuintent voor een dagdeel van 2,5 uur
  • Knusse opstelling met robuuste bosmeubels
  • Een knisperend haardvuur bij aankomst in het geval van een frisse dag 
  • Lokaal bier van trapistenklooster ‘La Trappe’
    andere dranken naar wens, onbeperkt, excl. buitenlands gedistilleerd 
  • Boerenborrelplank & bitterballen

Reserveren

Wilt u een bijeenkomst in de Tuintent reserveren of meer weten over de vele mogelijkheden neem dan contact op met De Spreeuwelse Heide via welkom@despreeuwelseheide.nl of bel 013 504 13 92.