« terug

Stijlvolle high tea voor cliënten en begeleiders van zorgpark Voorburg

woensdag 19 november 2014

Een groep cliënten en begeleiders van Zorgpark Voorburg in Vught heeft een smaakvolle uitnodiging in ontvangst mogen nemen.

De genodigden mogen namelijk aanschuiven bij een stijlvolle high tea in de Villa van Landgoed Huize Bergen. Klaas van Leengoed, directeur van Landgoed Huize Bergen en De Spreeuwelse Heide, is deze uitnodigingen persoonlijk gaan overhandigen.

Beter een goede buur dan een verre vriend. MVO heeft bij Landgoed Huize Bergen een hoge prioriteit. Opbrengsten uit het conferentiehotel komen namelijk ten goede aan de Joannes Bosco Stichting. Daarnaast wil het team van het conferentiehotel ook zelf regelmatig actief wat betekenen voor de directe omgeving. Met Zorgpark Voorburg als buren en door contacten met Joke Zwanikken-Leenders van Verwenzorg was de keuze voor een geschikte doelgroep niet moeilijk.

Met de monumentale Villa als decor en alle lekkere broodjes en cakes om van te genieten belooft dit een mooie dag te worden. De gehele high tea wordt aangeboden door Landgoed Huize Bergen. 

Joannes Bosco Stichting
De Joannes Bosco Stichting is er al sinds 1936 voor jongeren. De stichting ondersteunt projecten in Brabant die jongeren tot 18 jaar een stapje verder helpen. Er wordt daarbij bewust voor projecten gekozen die gericht zijn op jongeren in een minder gemakkelijke situatie. www.joannesboscostichting.nl