« terug

Biomimicry Nederland opent belevingspad bij EIGENTIJDSERF

maandag 27 oktober 2014

Het Belevingspad van De Spreeuwelse Heide in Westelbeers (nabij Oirschot)  is nu officieel geopend. Biomimicry Nederland mocht het als eerste groep gasten gaan ervaren. Er is geen betere vorm van inspiratie dan op blote voeten in contact met de natuur.

Het belevingspad vormt onderdeel van een nieuw te implementeren concept voor Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide met de natuur als uitgangspunt. De natuur zorgt niet alleen voor ontspanning maar is een eindeloze bron van inspiratie en kennis waardoor het iedereen iets kan brengen bij het behalen van doelstellingen, zakelijk en persoonlijk, of het ontwikkelen van nieuwe producten. 

Het lopen van het Belevingspad is bijvoorbeeld een perfecte break om tijdens een zakelijke bijeenkomst of intensieve brainstormsessie even de gedachten los te laten en echt in aanraking te komen met de natuur.

Door blootsvoets te lopen ben je bezig met het intensief waarnemen van de natuur. Via je voeten ervaar je koud en warm, vochtig en droog, zacht en hard of te wel aangenaam, opwekkend en prikkelend. De afwisselende ondergrond eist gevoel voor waarneming en concentratie en activeert daardoor ook andere zintuigen. Proeven, kijken en ruiken zullen dan ook onderdeel gaan vormen van het Belevingspad. Na afloop kan een groep weer vol inspiratie en ideeën aan de slag.

Hier in het groene hart van Brabant is van alles mogelijk met betrekking tot ontspannende activiteiten in de natuur. Het Belevingspad kan door groepen worden gelopen als onderdeel van een ontspannen break tijdens een bijeenkomst bij De Spreeuwelse Heide.

Meer informatie over het lopen van het Belevingspad vindt u hier.