« terug

Marc van den Broek nieuwe directeur Joannes Hospitality

Monday 2 November 2015

Marc van den Broek is per 1 oktober aangesteld als nieuwe directeur van Joannes Hospitality, hij volgt daarmee Klaas van Leengoed op. Joannes Hospitality exploiteert twee hotels in Noord-Brabant namelijk Landgoed Huize Bergen in Vught en EIGENTIJDSERF in Westelbeers.

Marc van den Broek heeft een ruime ervaring binnen de hotel-, congres- en evenementenwereld. Van den Broek is afkomstig van Sandton Hotels, waar hij o.a. de rol van general manager heeft bekleed van Sandton Eindhoven Centre en Sandton Château De Raay. Daarvoor heeft hij bij o.a. bij de internationale hotelketens Hilton en The Ritz-Carlton ervaring op gedaan.

Van rustig opstarten was voor van den Broek geen sprake. “Bij beide hotels staan er mooie en uitdagende projecten op de planning. Bij EIGENTIJDSERF, voorheen De Spreeuwelse Heide, zitten we midden in een restyling. Nieuwe samenwerkingsverbanden moeten worden vormgegeven en alle vergaderzalen, 70 hotelkamers en F&B gebieden worden in fases heringericht” aldus Marc.

Landgoed Huize Bergen geeft dit najaar nog haar feestlocatie het Koetshuis een geheel vernieuwde uitstraling. Vanaf januari staat het jaar voor dit hotel in het teken van het 100-jarige bestaan van de monumentale Villa. Reden genoeg dus om goed uit te pakken. “Samen met het Jheronimus Boschjaar moet 2016 een jaar vol evenementen en traktaties worden op ons landgoed.”

Een extra motivatie voor Marc is het sterke maatschappelijke karakter van de hotels. Met de opbrengsten uit Landgoed Huize Bergen en EIGENTIJDSERF worden via de Joannes Bosco Stichting projecten ondersteunt die gericht zijn op jongeren in een minder gemakkelijke situatie. “Het is een mooie uitdaging om deze projecten en ideële doelen vervolgens weer in verbinding te brengen met onze gasten.” vertelt Marc.