« terug

Nationale secretaressedag

Thursday 28 April 2016

Namens het 100 jarig bestaan van Landgoed Huize Bergen worden dit jaar verschillende activiteiten georganiseerd. Één daarvan was het secretaresse event van donderdag 28 april. Landgoed Huize Bergen heeft in
samenwerking met de Nationale Vereniging van Directiesecretaresses, 60 secretaresses ontvangen en in het zonnetje mogen zetten. Deze dag stond namelijk volledig in het teken van Nationale secretaresse dag. 

Na het feestelijke ontvangst in de Villa, hebben onze gasten mogen plaatsnemen in het Koetshuis voor een workshop Business Etiquette door Ineke van de Laar van The International Business Academy. De dames reageerde duidelijk tevreden toen de situatie ‘wat als jij de personal assistant van George Clooney zou zijn’ werd voorgelegd. 

Chefkok Marcel heeft de dames erg verwend met heerlijke hapjes gedurende de avond. Een passende borrel mocht hierbij natuurlijk niet ontbreken. De gasten  hebben de sfeer van de Villa kunnen proeven door vervolgens aan te sluiten bij een workshop tafel etiquette verzorgd door Ineke van de Laak afgewisseld met een presentatie door Willemijn Nieuwenhuis van Effective Art over het effect van kunst in het bedrijfsleven. 

Aan het eind van deze bijzondere avond hebben wij de 60 directiesecretaresses mogen verblijden met een goodiebag. Onze gasten waren erg enthousiast en samen hebben we er een geslaagde avond van gemaakt. Meer informatie over het 100 jarig bestaan van Landgoed Huize Bergen leest u hier. 

Bekijk hier de foto's