« Terug

Kerstdiner

bij Landgoed Huize Bergen

Geen dagenlange voorbereidingen maar alleen maar genieten van een heerlijk diner in goed gezelschap? Dit jaar kunt u ook op kerstavond en 1e kerstdag genieten van een kerstdiner in de sfeervolle Villa.

De vele sprankelende lichtjes van de Villa, brandende vuurkorven op het bordes en het prachtige monumentale park al dan niet bedekt met een deken van verse sneeuw . Op KerstavondEerste Kerstdag en Tweede Kerstdag kunt u in de authentieke Villa komen genieten van een 4 of 5-gangen kerstdiner. Het knetterende hout in de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van dennenbomen creëren samen met goed gezelschap een onvergetelijke kerstbeleving.

Kerstdiner

Na een smaakmakende amuse van de chef kunt u gaan genieten van verschillende voortreffelijke gerechten. Het kerstdiner bestaat op basis van uw keuze uit 4 of 5-gangen. We sluiten af met een heerlijk grand dessert. 

Graag houden wij rekening met uw dieetwensen. Wij vragen u dit op tijd door te geven zodat wij voor u een aangepast menu kunnen samenstellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een kindermenu te reserveren.

Meer informatie en menu

Wilt u meer weten neem dan contact op met Landgoed Huize Bergen, 073 658 04 00 of ga naar www.huizebergen.nl