« Terug

Vught Klassiek

bij Landgoed Huize Bergen

De combinatie ‘Landgoed Huize Bergen’ en ‘Muziek’ gaat ver terug in de geschiedenis. Toen Wim van Beuningen, de zoon des huizes, nog jong was werd al een uitzonderlijk muzikaal talent bij hem ontdekt. Later ging hij dan ook naar Parijs om in de leer te gaan bij beroemde componisten zoals Ravel en Milhaud om zo uit te groeien tot componist met een uitzonderlijk muzikaal geheugen. 

Landgoed Huize Bergen acht het nu tijd om de geschiedenis te laten herleven en de muzikale klanken na al die jaren weer terug te brengen op het Landgoed. 

Iedere laatste zondag van de maand kunt u met Vught Klassiek genieten van aanstormend en zeer verrassend jong talent in de vorm van sfeervolle klassieke concerten. Uiteraard kunt u genieten van bijvoorbeeld koffie met appeltaart of een heerlijk glas wijn als afsluiter. 

Vught Klassiek Award

 Aan de optredens is de Vught Klassiek Award gekoppeld. Na elk concert kunnen de bezoekers stemmen en een waardering voor de musici uitdrukken, waardoor er kans is op deelname aan de finale, eind november.

Entreekaarten en informatie

Reserveer tijdig entreekaarten om verzekerd te zijn van een plaats. U kunt kaarten reserveren telefonisch via 073-6580400, of stuur een mail naar muziek@huizebergen.nl en noteer concertdatum, naam en aantal gewenste kaarten.