« Terug

Luxe 3 of 4-gangen Paaslunch

bij Landgoed Huize Bergen

 

Een luxe paaslunch bij Landgoed Huize Bergen, dat is genieten in stijl.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om samen Pasen te vieren bij Landgoed Huize Bergen. Op 1e paasdag 27 maart serveren wij een luxe 3 of 4-gangen paaslunch in de Villa en kunnen de kinderen eieren zoeken op het landgoed.

Paaslunch

Voor Pasen hebben wij met zorg en aandacht een speciaal menu samengesteld op basis van kalfsentrecote. Uiteraard houden wij graag rekening met uw dieetwensen. download menu 

Wij ontvangen u graag tussen 12:00 uur en 13:30 uur voor aanvang van de lunch. 

Paaseieren zoeken op het landgoed

Natuurlijk mag een bezoek van de paashaas niet ontbreken. Hij is langs geweest om alvast eieren te verstoppen. Voor de kleintjes liggen er dus voldoende eieren verstopt in de voortuin het de Villa. Na afloopt mag er een mandje chocolade eitjes mee naar huis. 

Reserveren

Wilt u voor uw gezelschap een tafel reserveren voor de luxe paaslunch tijdens de paasdagen bij Landgoed Huize Bergen in Vught dan kunt u dit doen via het reserveringsformulier aan de rechterzijde. Noteer bij opmerkingen het aantal volwassenen en kinderen waarvoor u wenst te reserveren. Natuurlijk kunt u ook telefonisch reserveren via +31(0)73 658 04 00. 

Natuurlijk houden wij graag rekening met diverse allergieën en of dieetwensen van u en of uw gasten(en). Wij willen u vragen deze wensen bij voorkeur vooraf, tijdens het reserveren, kenbaar te maken.

Meer informatie

Ga naar www.huizebergen.nl/Pasen voor meer informatie over het paasarrangement