...

EIGENTIJDSERF is een bruisende plek en net als de natuur altijd volop in ontwikkeling. Omgeven door lommerrijke bossen, uitgestrekte heidelandschappen en harmonieuze vogelgeluiden waant u zich in een oase van rust en ruimte. Ontdek deze verborgen achtertuin van Tilburg en Eindhoven, de ideale locatie voor het vinden van nieuwe inspiratie en een succesvol samenkomen midden in de natuur.

Een kleurrijke inrichting, uitzicht op de natuur

Te midden van de Brabantse Kempen vindt u EIGENTIJDSERF aan de rand van Westelbeers (Oirschot). In 10 multifunctionele zalen met een variërende zaalcapaciteit van 2 tot 140 personen is plaats voor kleine en grote gezelschappen. Dankzij de weidse opzet van de accommodatie is het mogelijk om voor elke afzonderlijke groep de privacy en ruimte te bieden die gewenst is. Ervaar de natuur dichterbij, ook wanneer u binnen zit. Alle zalen en hotelkamers bevinden zich op de begane grond met uitzicht op de bostuin waardoor u, dag en nacht, verbonden blijft met de natuur. Op zoek naar nog meer verbinding met de natuurlijke omgeving? Kies dan voor een ontspannen bijeenkomst in de Spotter, inspirerende brainstormsessie in een boomhut of stap direct naar buiten vanuit onze zalen met openslaande tuindeuren. Daarnaast leent de bostuin van ruim 5,5 hectares zich uitstekend voor teambuilding of een korte onderbreking. Kom tot rust met een Tai Chi sessie onder de bomen, speel een spannend spel boerengolf tussen de schapen of leer op een speelse manier over teamcommunicatie.

Een warm welkom, een vriendelijke lach

Hier worden uw bijeenkomst verzorgd met de welbekende Brabantse gastvrijheid. Door de kleurrijke lobby en vriendelijke lach van gastvrouwen Miranda en Annette voelt u zich hier direct welkom. Tijdens uw verblijf laten chef-kok Gert-Jan en zijn team u genieten van heerlijke gerechten op basis van producten uit de streek. Het doet ons veel plezier uw verblijf zo comfortabel en doeltreffend mogelijk te maken.