Overnachten

Heerlijke nachtrust in een bosrijke omgeving

Na een actieve dag in de frisse buitenlucht van de Brabantse Kempen kunt u heerlijk overnachten in een van de 70 slaapkamers van EIGENTIJDSERF. Alle slaapkamers hebben uitzicht op de bostuin en zijn comfortabel, eenvoudig maar kleurrijk ingericht. Word gewekt door de huishaan en start uw dag met een heerlijk streekproducten ontbijtbuffet en vers gebakken scharreleitje.

Innovatiekracht

Bij Innovatiekracht bevinden zich 24 eenpersoons slaapkamers. Al deze slaapkamers hebben uitzicht op de bostuin en een basis inrichting, eigen toilet, douche en wastafel. Ideaal voor de zakelijke gast en met meer dan voldoende privacy ten opzichten van andere gasten.

Overlevingskracht

Bij Overlevingskracht van het conferentiehotel bevinden zich 24 eenpersoons slaapkamers. Deze kamers zijn zeer geschikt voor de zakelijke gast en allen voorzien van eigen douche, toilet en wastafel.

Daarnaast bevinden zich in de Blauwe vleugel 7 meerpersoonskamers voor 3 of 4 personen met centraal gelegen douches en toiletten. Deze kamers zijn zeer geschikt voor grotere groepen en zomergasten.

Groeikracht

Bij Groeikracht bevinden zich 12 tweepersoons slaapkamers. Deze ruimere slaapkamers zijn alle voorzien van eigen douche, toilet en wastafel.

Oranje vleugel

In de Oranje vleugel zijn 14 tweepersoons slaapkamers gesitueerd voorzien van twee eenpersoonsbedden, eigen douche, toilet en wastafel. Indien gewenst kunnen deze hotelkamers speciaal worden ingericht voor gasten met een zorgvraag. Voor deze gasten kan gebruik worden gemaakt van steungrepen en hoog-laag bedden. Naast aangepaste faciliteiten is het mogelijk deze hotelkamers te voorzien van een draadloos alarm. De lobby grenst aan de Oranje vleugel en ook het restaurant bevindt zich in dit gedeelte van het conferentiehotel. De ruimtelijke indeling van de lobby en brede gangen maken het conferentiehotel volledig rolstoel toegankelijk.

Streekproducten ontbijt

In de ochtend serveren wij een ontbijtbuffet met streekproducten. U kunt onder andere kiezen uit diverse broodsoorten, harde broodjes, koffiebroodjes, minicroissants, beschuit, crackers, yoghurt, creusli, cornflakes, versfruit salade, gekookt of roerei, diverse soorten vruchtenjam en zoet broodbeleg, diverse kaassoorten, vleeswaren, melk, karnemelk, jus d’orange, multivitamine, koffie en thee.