Zomergasten

EIGENTIJDSERF als groepsaccommodatie in het groen

Naast zakelijke bijeenkomsten is EIGENTIJDSERF een uitstekende groepsaccommodatie voor uiteenlopende vakantieweken of grote en kleine gezelschappen in de zomermaanden en vakantie periode. Diverse compleet verzorgde meerdaagse arrangementen zijn mogelijk en kunnen voor groepen op maat worden gemaakt. In de totaal 70 slaapkamers zijn overnachtingsmogelijkheden voor 10 tot 118 personen in één, twee of meerpersoons slaapkamers.

Een uitstekende combinatie van warme Brabantse gastvrijheid, natuur en een persoonlijke benadering voor een vriendelijke prijs.

Wandel- en fietsarrangementen

Het ‘Dal van de Groote Beerze’ ligt tussen Westelbeers en Casteren en is onderdeel van de Brabantse Kempen. Omringd door dit prachtige natuurgebied vindt u EIGENTIJDSERF in het groene hart van Brabant. De natuurliefhebber kan hier zijn of haar hart ophalen en genieten van bossen, beekdalen en heidelandschappen. Voor wie graag de Brabantse Kempen van dichtbij ervaart hebben wij speciale wandel- en fietsarrangementen in de vakantieperiode.

Muziekgezelschappen

Gezellig samen zingen of repeteren voor een aankomende performance. Uiteenlopende muziekgezelschappen komen graag samen bij EIGENTIJDSERF om een paar dagen samen te verblijven in de natuur en te genieten van het maken van muziek. lees meer >>>

Hogeschool

Al diverse jaren ontvangen wij aan het eind van de zomer hogeschool gezelschappen voor een leerzame introductieweek of ontspannen start van het nieuwe schooljaar. Overnachten is mogelijk voor groepen van 10 tot 118 personen in de één, twee en meerpersoons slaapkamers.

Seniorenvakantie

In de zomer ontvangen wij regelmatig senioren vakantiegroepen. Alle faciliteiten van EIGENTIJDSERF bevinden zich op de begane grond waardoor de locatie voor iedereen gemakkelijk te verkennen is, ook voor gasten die hulpbehoevend zijn. Daarnaast zijn er 14 tweepersoons slaapkamers met aangepaste faciliteiten zoals een verhoogd toilet, speciale steunbeugels bij douche en toilet en zijn de douches uitgevoerd met een thermostaatkraan. Op deze slaapkamers staan hoog-laag bedden en op verzoek kan iedere kamer worden voorzien van een draadloos alarm. Voor deze senioren reisgezelschappen wordt graag een aanbod op maat gemaakt.