ideaal 1

We zijn van betekenis

Opbrengsten die voortkomen uit de exploitatie van Landgoed Huize Bergen en EIGENTIJDSERF komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting.

De Joannes Bosco Stichting is er voor jongeren. De stichting ondersteunt projecten in Brabant die jongeren tot 18 jaar een stapje verder helpen. Ze kiezen daarbij bewust voor projecten gericht op jongeren in een minder gemakkelijke situatie. Het doel is bij te dragen aan een duurzaam verschil.

Joannes Bosco Stichting

Daarnaast proberen wij op of vanuit onze locaties een MVO-initiatief te ondersteunen. Sinds 2015 is dit bijvoorbeeld de Wensboom. De Wensboom is er voor jongeren uit minder draagkrachtige gezinnen. Wij gaan rond de feestdagen voor deze jongeren op zoek naar een geschenk dat de groei en ontwikkeling stimuleert. meer wensboom

Hoe gezonder onze locaties, hoe meer we kunnen bijdragen aan de samenleving en daarom hechten we grote waardeaan heldere communicatie, een transparant prijsbeleid en een team van oprechte medewerkers.

Bij een samenwerking met een Joannes Hospitality-locatie ontvangt u dus niet alleen een helder aanbod en een buitengewoon verblijf, maar u of uw organisatie geeft ook meteen iets aan de ontwikkeling van jongeren.

Dit is het hart van Joannes Hospitality; het ideële tot maximale bloei laten komen!


 

 maak kennis met onze mvo

1. We zijn van betekenis

2. We wensen dat alles klopt

3. We koesteren de natuur

4. We groeien samen

5. We werken met plezier