Joannes Hospitality

 

Een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. 

 

Bijzondere locaties in Brabant

Dineren bij kaarslicht in een stijlvolle eetzaal of de gehele dag omringd door de kracht van de natuur? Joannes Hospitality exploiteert twee bijzondere locaties in Noord-Brabant namelijk De Spreeuwelse Heide in Westelbeers (Oirschot) en Landgoed Huize Bergen in Vught (Den Bosch).

Beide locaties hebben een uitzonderlijk karakter en creëren samen voor ieder moment de gewenste atmosfeer. Betrokkenheid, flexibiliteit, uitstekende service, privacy, goede prijs/kwaliteit verhoudingen en vele hectares Brabants natuurschoon zijn in ieder geval bij alle locaties te ervaren.

Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk; samen met u kijken wij graag naar de vele mogelijkheden. Of het nu gaat om een- of meerdaagse arrangementen, een droom trouwlocatie, audiovisuele middelen of buitengewoon heerlijke gerechten, wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

 maak kennis met onze mvo

1. We zijn van betekenis

2. We wensen dat alles klopt

3. We koesteren de natuur

4. We groeien samen

5. We werken met plezier

 

Onze kracht in het heden

We hechten er grote waarde aan dat alles klopt: gezond ondernemerschap, sociaal werkgeverschap, geven aan onze naasten en de natuur en investeren in het werken en leven met een lach.  Al onze idealen zijn terug te brengen naar de kern van wat we zo graag doen; de ideale omgeving creëren om samen te groeien

 Onze wens voor de toekomst

We werken met plezier toe naar het behalen van een optimaal rendement door middel van het wortelen en actief voeden van krachtige hotelconcepten en het kweken van duurzame samenwerkingsverbanden, zodat de medewerkers, de relaties, de (natuurlijke) omgeving en de Joannes Bosco Stichting* tot maximale bloei kunnen komen.


*De opbrengsten die voortkomen uit exploitatie komen ten goede aan de Joannes Bosco Stichting ten gunste van de verdere ontwikkeling naar zelfredzaamheid van jongeren in Brabant.
www.joannesboscostichting.nl


Joannes Bosco Stichting