Wij hechten er grote waarde aan dat alles klopt: gezond ondernemerschap, sociaal werkgeverschap, geven aan onze naasten en de natuur en investeren in het werken en leven met een lach. Al onze idealen zijn terug te brengen naar de kern van wat wij zo graag doen; de ideale omgeving creëren om samen te groeien.

Joannes Hospitality exploiteert bijzondere locaties in Brabant namelijk EIGENTIJDSERF en Landgoed Huize Bergen.

Een sociale onderneming met een maatschappelijke missie 

Dineren bij kaarslicht in een stijlvolle eetzaal of de gehele dag omringd door de kracht van de natuur? Beide locaties hebben een uitzonderlijk karakter en creëren samen voor ieder moment de gewenste atmosfeer. Betrokkenheid, flexibiliteit, uitstekende service, privacy, goede prijs/kwaliteit verhoudingen en vele hectares Brabants natuurschoon zijn in ieder geval bij alle locaties te ervaren.

Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk; samen met u kijken wij graag naar de vele mogelijkheden. Of het nu gaat om een- of meerdaagse arrangementen, een droom trouwlocatie, audiovisuele middelen of buitengewoon heerlijke gerechten, wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken.