Een sociale onderneming met een maatschappelijke missie

 

Bijzondere locaties in Brabant

Dineren bij kaarslicht in een stijlvolle eetzaal of de gehele dag omringd door de kracht van de natuur? Joannes Hospitality exploiteert twee bijzondere locaties in Noord-Brabant namelijk EIGENTIJDSERF in Westelbeers (Oirschot) en Landgoed Huize Bergen in Vught (Den Bosch).

Beide locaties hebben een uitzonderlijk karakter en creëren samen voor ieder moment de gewenste atmosfeer. Betrokkenheid, flexibiliteit, uitstekende service, privacy, goede prijs/kwaliteit verhoudingen en vele hectares Brabants natuurschoon zijn in ieder geval bij alle locaties te ervaren.

Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk; samen met u kijken wij graag naar de vele mogelijkheden. Of het nu gaat om een- of meerdaagse arrangementen, een droom trouwlocatie, audiovisuele middelen of buitengewoon heerlijke gerechten, wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

 

Ons verhaal

Ons verhaal is er een van maatschappelijke betrokkenheid. Ontstaan vanuit vakantiehuizen voor het doel van de Joannes Bosco Stiching nu bijzondere locaties met ruimte voor ontwikkeling. Voor u én de ontwikkeling van jongeren in Brabant, want opbrengsten uit de exploitatie van de locaties van Joannes Hospitality komen ten goede aan deze stichting. Maar we hechten er grote waarde aan dat alles klopt, een balans voor mens én natuur. Maak kennis met onze 5 MVO idealen

Uw vergadering of bijeenkomst bij Landgoed Huize Bergen of EIGENTIJDSERF? Een verantwoorde keuze die u mag delen!

Meer over de stichting leest u bij Joannes Bosco Stichting