kerstborrel

ZIN in bio-bubbels

Wilt u met uw personeel of relaties verantwoord het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar starten? Kloosterhotel ZIN verzorgt uw Eind of Nieuwjaarsborrel 100% biologisch. Wilt u net iets meer? Reserveer dan een aanvullende activiteit en laat het gezelschap op een ander level kennis maken met elkaar om daarna ontspannen te starten aan een duurzaam samenkomen. Voor deze gelegenheid brengen wij u geen zaalhuur in rekening. 

kerstborrel

U wordt ontvangen met een glas bio-bubbels. Daarna kunt u gedurende 1,2 of 3 uur genieten van biologische rode/witte wijn, 2 soorten bier, diverse vruchtensappen, hapjes en nootjes. Alle dranken en hapjes zijn zoals u van ZIN gewend bent (h)eerlijk biologisch.

1 uur: € 17,75,- per persoon (2 hapjes p.p.)
2 uur: € 23,50,- per persoon (3 hapjes p.p.)
3 uur: € 29,75,- per persoon (5 hapjes p.p.)

Voor extra hapjes brengen wij € 2,50 p.p. per hapje in rekening.

Te boeken vanaf 16:00 uur tot 20:00 uur van vrijdag t/m maandag tussen 7 december 2012 en 8 januari 2013 in combinatie met een vergaderarrangement op basis van beschikbaarheid. Prijzen zijn exclusief btw.

op zoek naar net iets meer?

Wilt u eens iets anders dan alleen maar een borrel, kennis maken met iets nieuws, vergeet de bedrijfs hiërarchie en kom samen met uw leidinggevende op een niveau? Kies voor een van de onderstaande aanvullende activiteiten en start ontspannen aan een gezellig samenkomen. 

Qi-Gong, is een Chinese bewegingsleer die zeer effectief is voor het versterken van zowel lichaam als geest. Qi Gong-oefeningen zijn meestal opzichzelfstaande oefeningen waarbij men de lichaamsdelen volgens een voorgeschreven patroon beweegt, en deze bewegingen enige malen herhaalt, alvorens men naar een volgende beweging overstapt. 

Tai-Chi, helpt om het zenuwstelsel te ontspannen en veerkrachtig te maken. De bewegingen maken het lichaam soepeler, de spieren veerkrachtig en ontwikkelen een ontspannen lichaamshouding met een goede balans. Het is voor iedereen gemakkelijk te participeren en geeft een heerlijk gevoel!

De Latifa, is een geleide meditatie uit de mystiek waarbij we met onze handen diverse plaatsen van ons fysieke lichaam aanraken. De tijd lijkt voorbij dat meditatie geassocieerd wordt met iets dat mensen in het Verre Oosten doen. Met de komst van Mindfulness heeft het zich ontdaan van het zweverige imago en geven we het steeds vaker een plek in ons dagelijks leven.

€ 120,- per groep

Opzoek naar een andere activiteit zoals een leuke theaterworkshop? kijk dan even bij extra activiteiten en vraag naar de mogelijkheden.

Activiteiten zijn alleen te boeken op basis van beschikbaarheid, indien niet beschikbaar zoeken we samen met u naar een alternatief. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.