De monumentale Villa van Landgoed Huize Bergen ligt verscholen in een prachtig park en dateert uit 1916. Hier op een steenworp afstand van Den Bosch vindt u alles om uw bijeenkomst tot een succes te maken: een hartelijke ontvangst, rijk gedecoreerde stijlkamers, authentieke details en gastronomische specialiteiten. Ervaar de huiselijke sfeer van vroeger, maar met de moderne gemakken van nu.

Een comfortabel verblijf, het betere overnachten

Met 15 comfortabel ingerichte zalen heeft Landgoed Huize Bergen ruimte voor grote en kleine gezelschappen van 2 tot 175 personen. Omringd door eeuwenoude bomen bevinden zich naast de Villa op het landgoed van ruim 7,5 hectares nog 7 andere accommodaties. Hierdoor kan er, ook met meerdere groepen tegelijkertijd, de gewenste sfeer van privacy en intimiteit gecreëerd worden. Klassieke details van het Koetshuis en de Bloembinderij worden afgewisseld met een moderne uitstraling in de Pauw of Boomgaard. Wenst u even het gevoel van onbereikbaarheid te ervaren? Kies dan voor een bijeenkomst in het Verborgen Verblijf.

Overnachten kan in een van de 90 stijlvolle hotelkamers, of mogelijk –één keer– in de romantische bruidssuite. Ontwaak met het harmonieuze gefluit van de vogels uit het park en start uw dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in het sfeervolle restaurant van de Villa.

Rijk aan historie, omringd door natuur     
U vindt het landgoed omringd door natuurschoon en nabij het bruisende en historische stadscentrum van ’s-Hertogenbosch. Deze inspirerende omgeving biedt voldoende mogelijkheden voor actieve- en ontspannende activiteiten. Een workshop schermen in het park of een wijnproeverij in de sfeervolle bar; er wordt graag samen met u gekeken naar een aanbod dat past binnen uw programma.

Of het nu gaat om een kleinschalige vergadering, intensieve meerdaagse training, inspirerend congres, bruisend feest of romantische bruiloft; u kunt te allen tijde rekenen op onze betrokkenheid.