Hotelkamers

Heerlijk overnachten in stijl

Heerlijk overnachten doet u in een van de 80 stijlvolle hotelkamers van Landgoed Huize Bergen. Ideaal voor een meerdaagsebijeenkomst of afspraak in de buurt van Den Bosch. De hotelkamers bevinden zich in 5 verschillende gebouwen op het landgoed en hebben alle een inrichting die u aan de historie van de plek doet herinneren. Een heerlijke avondwandeling in de omgeving van Vught, sta op met het harmonieuze gefluit van de vogels uit het park en geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet in de authentieke Villa. 

Koetshuis 

In het Koetshuis bevinden zich 8 tweepersoons hotelkamers met klassieke details. Alle hotelkamers zijn voorzien van een schrijftafel, flatscreen TV, douche, toilet en wastafel.

(bruids)suite
Voor nog meer luxe is er één prachtige suite ingericht. Hier kunt u genieten van optimaal comfort met een heerlijk ligbad, dubbele inloop douche, wastafel, toilet, föhn, groot tweepersoonsbed, minibar en eigen Mr. Jones thee en Nespresso faciliteiten. Wenst u als kersvers bruidspaar te overnachten bij Landgoed Huize Bergen na een onvergetelijke dag, dan maken wij de bruidssuite voor u extra romantisch. 
 

Zwaluw 

In de Zwaluw bevinden zich 16 tweepersoons hotelkamers, hier wordt u uitgerust wakker in een ecologische Coco-Mat bed. De inrichting is modern maar met een knipoog naar de klassieke details van de Villa. De kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, schrijftafel, föhn, flatscreen TV, douche, toilet en wastafel.

Dameskamers
Speciaal voor de vrouwelijke gasten vindt u bij Landgoed Huize Bergen twee dameskamers. Deze hotelkamers zijn voorzien van een heerlijk extra dik Coco-Mat bed, heerlijke regendouche, föhn, grote passpiegel, Mr. Jones thee en Nespresso faciliteiten en diverse magazines.Voor een vergroot gevoel van veiligheid is de deur voorzien van een spionnetje en kan er worden geparkeerd dicht bij de ingang op de speciale parkeerplaatsen.

Trainerkamers
Voor de trainer van een bijeenkomst proberen we het zo comfortabel mogelijk te maken. Met uw eigen Mr. Jones thee en Nespresso koffie faciliteiten is het mogelijk even te ontspannen en voor te bereiden voor de bijeenkomst op uw eigen hotelkamer.  

Boomgaard 

In de Boomgaard bevinden zich 25 eenpersoons hotelkamers, waaronder 1 mindervaliden kamer. De kamers zijn voorzien van een schrijftafel, douche, toilet, wastafel en flatscreen TV. De inrichting is sfeervol door de prachtige zwart-wit fotoprint. 
 

Nachtegaal

In de Nachtegaal bevinden zich 16 eenpersoons hotelkamers. Deze eenvoudige kamers zijn allen voorzien van douche, toilet, wastafel en tv.
 

Bloembinderij

Een klein stukje eigen ruimte op 7 hectare prachtig landgoed. In de Bloembinderij hebben gasten de beschikking over een vergaderruimte, een subruimte en een eigen bar inrichting. In de Bloembinderij bevinden zich ook nog 5 tweepersoons en 9 eenpersoons hotelkamers, waaronder 1 mindervaliden hotelkamer, allen voorzien van eigen douche, toilet, wastafel en TV.


Online reserveren

 

CONTROLEER BESCHIKBAARHEID >