Trouwlocatie

Trouwen en feesten omgeven door een stijlvolle ambiance

Naast zakelijke bijeenkomsten is Landgoed Huize Bergen ook de perfecte feestlocatie voor een bruisend bedrijfsfeest, gezellige kerstborrel, intieme familiereceptie of romantische bruiloft.

Bijvoorbeeld het Koetshuis is uitermate geschikt voor een feest met ruim 175 gasten. De authentieke Villa biedt naast de sfeervol ingerichte bar nog vele stijlvolle, intieme ruimtes voor kleinere gezelschappen of ceremonies. 

In de loop der jaren heeft Landgoed Huize Bergen een aantal zeer professionele leveranciers verzameld, welke u op diverse gebieden van dienst kunnen zijn. Er wordt graag met u meegedacht over de perfecte aankleding van uw feest of onvergetelijke trouwdag.

Al napratend genieten van een ontbijtje op het bordes

Na het diner nog even opfrissen in de bruidssuite voordat de feestavond van start gaat. Behalve luxe en comfort heeft de romantische suite van Landgoed Huize Bergen ook nog een unieke uitstraling. Geniet hier in privacy en rust en laat de mooie momenten van de speciale dag nog even passeren, onder het genot van een glas bubbels of samen in een warm bad. 

Na een onvergetelijke dag, overnachten onder de klok van het authentieke Koetshuis, en in de ochtend samen met uw gasten al napratend genieten van een ontbijtje buiten op het bordes.  

Feest arrangementen

Hieronder vindt u een greep uit de feestelijke arrangementen, wij kijken graag samen met u naar een passend aanbod.

Borrel arrangement ‘Willem’ (2 uur) € 17,50 p.p.
Onbeperkt koffie, thee, mineraalwater, vruchtensap, frisdrank, bier van de tap, alcoholvrij bier, huiswijnen, port, sherry, vermouth en binnenlands gedistilleerd Op de tafels een variatie van luxe nootjes en banketbakkerszoutjes en een amuse.

Receptie arrangement ‘Lienfried’ (2 uur) € 19,75 p.p.
Ontvangst met mini Vughtenaartje of mini Bossche bol, 4 hapjes naar keuze (1 koud en 3 warm) Op de tafels een variatie van luxe nootjes en banketbakkerszoutjes. Onbeperkt koffie, thee, mineraalwater, vruchtensap, frisdrank, bier van de tap, alcoholvrij bier, huiswijnen, port, sherry, vermouth en binnenlands gedistilleerd.

 

ga naar huizebergen.nl >