wensboom

-EEN WENS GROOT OF KLEIN
VOOR ALLE JONGEREN MOET EEN HOBBY HAALBAAR ZIJN 

Iedereen heeft wel een hobby. De een houdt van sport de ander van lezen, schilderen of theater. Een hobby wil je stimuleren, brengt kansen en laat jongeren groeien. Maar niet alle jongeren krijgen de mogelijkheid om de gewenste hobby te beoefenen. Zij staan om financiele redenen vaak letterlijk aan de zijlijn.

Een wens groot of klein, voor iedereen moet een hobby haalbaar zijn. Samen met onze relaties en de Joannes Bosco Stichting laten wij ook dit jaar weer wensen in vervulling gaan zodat ook deze jongeren zich op een leuke manier kunnen blijven ontwikkelen.

De jongeren

Waar de kleintjes met Sinterklaas iets extra's krijgen vallen de oudere jongeren vaak buiten de pakjesboot. Met hulp van Stichting Leergeld Vught hebben daarom jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar van ons een wenskaart ontvangen. Op deze wenskaart mogen zij een wens invullen die te maken heeft met een hobby. Deze wensen hangen in december in de Wensboom bij Landgoed Huize Bergen en EIGENTIJDSERF.

Soms is dat een boek voor de ander juist nieuwe sportkleding, museumtickets, tekenspullen of een bioscoopbon. 

Laat u dit jaar een wens in vervulling gaan?

Met uw hulp kunnen wij nog meer jongeren verrassen. Een financiële bijdrage leveren groot of klein kan per bankoverboeking naar iban NL17 RABO 0133 8154 20 t.a.v. Joannes Bosco Stichting onder vermelding van Wensboom 2018. Heeft u entreetickets, cadeaubonnen of andere leuke items die u voor deze jongeren kunt sponsoren dan ontvangen wij deze natuurlijk ook graag.

Wenst u een factuur te ontvangen voor de donatie, dan kunt u contact op nemen via kim@joanneshospitality.nl .